اتوماسیون صنعتی وساختمان


    TMT_group
"aboute TMT_Group"

لطفا برای بهره مندی از اطلاعات بیشتر در سایت ما عضو شوید. تا اطلاعات جدید برای شما به صورت پیام کوتاه ارسال شود. برای عضویت به ادامه مطلب در پایان هر مطلب بروید. تلفن :09365485151 سامانه پیام کوتاه:30002828300033
سایت های مرتبط
آرشيو مطالب
آرشيو مطالب
آرشيو مطالب
» هوشمند سازی مدارس
هوشمند سازی روشنایی مدارس

 

با توجه به این که در کشور ما ایران برای تولید برق وگاز هزینه های بسیار زیادی می شود و در سالهای اخیر نیز مصرف آنهادر کشور افزایش یافته است باید بتوان از اتلاف این دو انرژی ارزشمند جلوگیری کرد.

دراین راستا گروه تی ام تی طرحی را با عنوان هوشمند سازی روشنائی  در مدارس ارائه می کند.

چنان چه که ازشواهد پیداست مصرف انرژی از روند رو به رشدی بر خوردار است .طبق آمار به دست آمده 30% انرژی تولید شده در ساختمان ها مصرف می شود که یکی از بخشهای ساختمان که مصرف انرژی در آن زیاد است موتور خانه می باشد.

به طور کلی در بسیاری از ساختمان های غیر مسکونی (اداری-تجاری-آموزشی)نیازی به کارکرد موتور خانه پس از اتمام ساعت کاری وجود ندارد که ما را بر آن داشت طرحی با نام هوشمند سازی موتور خانه ارائه دهیم.

همچنین در بعضی مناطق که کسی وجود ندارد چراغ های آنها بدون دلیل روشن است که با هوشمند کردن ، روشنائی هر منطقه در صورت وجود شخص و کم بودن نور تامین می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

در مدارس ،زمانهای که کسی در منطقه ای نمی باشد چراغ های آن،بدون دلیل روشن می باشد.

 

اصلاح روشنایی کلاس های مدارس و جلوگیری از روشن ماندن بی استفاده چراغ های کلاس ها با استفاده از هوشمند کردن آنها با هزینه ای بسیار ناچیز.

 

 

با هوشمند سازی براحتی می توان از به هدر رفتن انرژی برق جلوگیری کرد.

زمانی که در یک منطقه (کلاس،راهرو،.......)شخصی نباشد روشنائی آن منطقه به طور اتوماتیک خاموش می شود.

در زیر به مواردی اشاره شده که باعث صرفه جویی برق مصرفی می شود

1.ساعات تفریح :در زمانهای تفریح لامپ های کلاس ها بدون دلیل روشن می باشند، با اجرای این طرح،کلاس هایی که در آنها کسی وجود ندارد به طور خودکار بعد از، مدت زمان معینی خاموش می شوند.

2.ساعات اولیه : سرایدار مدرسه قبل از شروع ساعت درسی (7:20صبح)سیستم روشنایی را فعال کرده،ولی با اجرای این طرح با ورود دانش آموزان به کلاس یا راهرو،لامپ ها روشن می شوند.

3.زمان پایان مدرسه : در هنگام تعطیل شدن، سرایدار با توجه به صلاح دید خود،لامپ ها را خاموش می کند.با هوشمند کردن بعد از خالی شدن کلاس هاو راهروها لامپ ها به صورت اتوماتیک خاموش شده و از روشن ماندن آنها تا آمدن سرایدار جلوگیری می شود.

4.هنگام نظافت : نظافت در ساعات غروب انجام می شود،که کل لامپ ها معمولا روشن می شوند.ولی با این طرح با حضور سرایدار در هر کلاس یا منطقه،باعث روشن شدن برق آن منطقه می شود.

5.کلاس ورزش : زمانی که، کلاسی ورزش دارد،در این زمان لامپها روشن می مانند که باعث اتلاف انرژی می شود.

6.سرویس بهداشتی کارکنان : لامپ های این سرویس همیشه روشن هستند ولی معمولا در ساعات تفرح مورد استفاده قرار می گیرند.که با این طرح در موقع حضور کارکنان لامپها روشن شده از اتلاف انرژی جلوگیری می کند.نکته قابل توجه،جلوگیری از انتقال آلودگی در هنگام تماس با کلید است.

 

7.راحتی کار : در این طرح سرایدار احتیاج به روشن و خاموش کردن لامپها  ندارد،بلکه همه آنها به صورت خودکار خاموش و روشن می شوند.

8.راهروها: بیشتر مواقع روشنایی راهروها بدون حضور دانش آموزان روشن است.در صورتی که با این طرح لامپها به طور خودکار خاموش می شوند.

 



نويسنده : e_tmt | تاريخ : یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:هوشمند, سازی روشنایی,مدارس,چراغ, هوشمند, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه صنعتی (تی ام تی) می باشد.